Följ Golvbranschen

Golvtrender 2019

Pressmeddelande   •   Feb 27, 2019 13:10 CET

Låt golvet ta plats! Med färg, mönster och yta ger mattan ett starkt och personligt uttryck åt rummet. Här Flotex by Starck från Forbo, i design Artist.

Låt golvet ta plats! Med starka färger, en lyxig slottsstil och maxade mönster som mixar form, struktur och kulör. Kanske elegant geometri, lugna harmoniska naturfärger eller en skräddarsydd matta i egen design. Trenderna hämtar influenser från alla håll och kanter i år.

Det finns förstås en tendens som de flesta är överens om. Dags att ta hand om det vi redan har och att investera i hållbara material och produkter! Hållbarhetsperspektivet stämmer väl överens med golvets funktion. Golvet är ju själva basen i hemmet. Det ska hålla i många år, skötas väl och åldras vackert tillsammans med oss.

Naturen är som alltid en stor inspirationskälla. Trägolv skapar lugn och harmoni och är sedan många år tillbaka svenskarnas populäraste val. Tillverkarna är innovativa och skapar moderna trägolv med olika träslag, läggningstekniker och ytbehandlingar.

Här visar golvleverantörerna vad som är nytt och intressant just nu på golvfronten. Bilder och bildtexter är bifogade. Ta gärna kontakt med respektive leverantör för mer information!

Golvbranschen GBR är en rikstäckande paraplyorganisation för samtliga branschled och representerar nära 300 golventreprenörer och ett 40-tal leverantörer av golvmaterial och tillbehör. GBR arbetar bland annat med information, forskning samt teknisk och juridisk rådgivning. Kvalitets-, miljö- och arbetsmiljökonceptet Auktoriserat Golvföretag administreras av GBR, liksom GBR Kretsloppsmärkning och GBR Golvåtervinning.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.