Följ Golvbranschen

GFF återvinner ordförande

Pressmeddelande   •   Sep 17, 2012 10:10 CEST

Lars Melin har valts till ordförande för de 297 entreprenörsföretagen i GFF, Golvåterförsäljarnas förening. Han arbetar till vardags i familjeföretaget Golv & Vägg i Mora AB där han började redan i mitten på 80-talet.

 GFF hänger på trenden med återvinning. Lars Melin har tidigare haft samma uppdrag, men avsade sig ordförandeskapet eftersom han inte tyckte att tiden räckte till. Nu provar han igen och säger att han inte vill mejsla ut några fokusområden ännu.

-Förra perioden jobbade vi i styrelsen aktivt med marknadsföring av Auktoriserat Golvföretag. Nu vill jag först lära känna folket jag ska jobba med.

Genom en gedigen föreningsbakgrund, bland annat inom Skidförbundet både på nationell och internationell nivå, har han god förståelse för den balansgång det kan innebära att leda en organisation med delvis olika verksamheter. GFF samlar företag som främst är verksamma inom entreprenad och som fackhandlare. Av de GFF-anslutna företagen är 142 stycken även Auktoriserade Golvföretag. GFF är systerorganisation till GLF, Golvleverantörernas förening. Båda ingår i GBR Golvbranschen Service AB och samverkar i branschgemensamma frågor.

 

kompetens \ kvalitet \ garanti
Auktorisationen administreras av Golvbranschen, GBR.
info@golvbranschen.se \ www.auktorisation.se

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.