Följ Golvbranschen

Bryt ut rot ur budgeten – rädda jobben

Pressmeddelande   •   Okt 15, 2015 15:38 CEST

Att bara se på när rot-avdraget avvecklas är inte försvarbart, sett till reformens många fördelar. Alliansens partier bör agera och se till att bryta ut rot ur budgeten så att den planerade sänkningen inte blir av. Det skriver Golvbranschen, GBR, samt företrädare för en rad företagare i rot-branscher, i en debattartikel på Svd.se.

Läs Bryt ut rot ur budgeten - rädda jobben på SvD.se Debatt

Golvbranschen GBR är en rikstäckande paraplyorganisation för samtliga branschled och representerar 300 golventreprenörer och 41 golvleverantörer. GBR arbetar bland annat med information, forskning samt teknisk och juridisk rådgivning. Kvalitets-, miljö- och arbetsmiljökonceptet Auktoriserat Golvföretag administreras av GBR, liksom GBR Kretsloppsmärkning och GBR Golvåtervinning.

Kommentarer (1)

    Mycket bra förslag rotbidraget garanterar betydligt mera arbetstillfällen än bygga nya hyresrätten o hela landet får glädje av rot men inte av nya hyresrätter//Med vänlig hälsning Kent

    - Kent Blomquist - 2015-10-15 16:38 CEST

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.