Följ Golvbranschen

Kunskap och kompetens

Nyhet   •   Maj 21, 2013 15:51 CEST

Kunskap och kompetens är de bästa konkurrensmedlen för stabila golvföretag på en osäker marknad. Inledningen av 2012 lovade mycket gott med en marknad i dur, efterlängtad av alla. Andra halvåret blev allt annat än muntert, men totalmarknaden för golv hamnade ändå på en plus-minus-noll-nivå.

Utdrag ur Golvbranschens verksamhetsberättelse 2012.

Alltsedan finanskrisen slog till med full kraft 2008 har den varaktiga långsiktiga uppgången lyst med sin frånvaro. Det är ett frustrerande faktum eftersom vi samtidigt vet att behoven av upprustning av miljonprogrammet, skolor och till viss del  sjukhus fortsatt är stora.
Det finns ett betydande ROT-bestånd, om bara finansieringen av detta kan ordnas.  Branschen har länge väntat på att "ROT-proppen" ska gå ur, men med tanke på Europas ekonomiska och finansiella problem är det sannolikt att vi får ha tålamod ytterligare en tid när det gäller statens och kommunernas investeringsiver.

Läs Golvbranschens verksamhetsberättelse för 2012


Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.