Följ Golvbranschen

Häng med på kurs!

Nyhet   •   Jan 24, 2013 11:50 CET

Behöver du nya verktyg för att leda och utveckla ditt företag? Vill du kunna planera bättre, få mer motiverade medarbetare och ett utvecklat säljtänk? Då är det dags för ”Styra, leda, utveckla & sälja”, kursen som hjälper dig att skapa bättre balans i företagets verksamhet. Endagskursen riktar sig till vd/ägare för företag anslutna till Golvbranschen, GBR, och ges nästa gång torsdag 21 februari hos Aledri på Stormbyvägen 2  i Spånga . Aledri är specialiserade på ledning och utveckling i hantverksföretag. Som arrangör står GBR.

Hantverksföretag startas ofta utifrån en persons yrkesskicklighet. Den som gör ett bra jobb får nya uppdrag och behöver anställa. Jobben rullar in, företaget växer och plötsligt vaknar man en morgon med ansvar för medarbetare, administration och uppdrag. Nu ställs det helt andra krav på företaget och företagsledningen. 

Under kursdagen tittar vi bland annat på metoder för att se, analysera och förstå ditt företags viktigaste områden samt att vårda och utveckla kundkontakter. Kursprogram och anmälan på Golvbranschens medlemssida.


Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.