Följ Golvbranschen

Aktiva golvleverantörer diskuterar

Nyhet   •   Sep 18, 2012 07:45 CEST

De 26 aktivt stödjande leverantörer som ingår i Auktoriserat Golvföretag träffas regelbundet för att diskutera branschgemensamma frågor. Vid mötet nu i september stod marknadsföring av auktorisationen på agendan. Både beröm och kritik fick plats under dagen.

Det kontakt- och informationsarbete kring auktorisationen som riktar sig till beställarsidan fick klart godkänt och skulle till och med kunna utvidgas. För att värdekedjan leverantör-entreprenör-slutkund inte ska brytas menar man att de fastställda rutinerna kring exempelvis egenkontroller/kontroll och uppföljning behöver fortsätta att utvecklas. Kretsloppsmärkning diskuterades också, som en viktig pusselbit i framtidens golventreprenader.

Som nyckel till framgång ser leverantörerna gemensam marknadsbearbetning tillsammans med golventreprenörerna. På så vis vill man nå fram bättre med sitt budskap att material och installation ska ge funktion. Man vill också öka medvetenheten hos kunderna om den trygghet det innebär att anlita ett Auktoriserat Golvföretag.

De aktivt stödjande leverantörsföretagen är en mycket viktig del i kvalitetskonceptet Auktoriserat Golvföretag. De bidrar till att golvföretagen kontinuerligt uppdateras och att de bibehåller en hög kompetens.

 

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.